Burme belo i žuto zlato

izrađene s ljubavlju

Trenutno nemamo burme u ponudi. Pogledajte preostalu ponudu nakita i posetite nas!

Burma je prsten koji se daruje na venčanju i simbolizuje „Dok nas smrt ne rastavi“. On predstavlja krunu ljubavi, zavet na večnost i vernost. Prsten je jedan dugovečan simbol, jer čak i materijal od kojeg je napravljen simbolizuje večnost. Zlato se bira ne zbog svoje vrednosti već zbog simbola večnosti.

Burme za venčanje i njihova tradicija se sreće kroz istoriju, ovaj običaj potiče iz davnina a značenje nije izgubljeno vremenom. Sam krug simbolizuje večnost, bez početka i kraja, tako isto tumačimo burme kao i vereničko prstenje.

Ovaj prsten vezuje partnere i vrlo je simboličko njegovo nošenje. Pre svega to je prsten koji bi partneri trebali da nose do kraja života, često se biraju iste burme za mladence ili barem slične. 

U poslednje vreme često se na burmama graviraju datumi venčanja, što ovom prstenu dodatno daje na romantičnosti.

Kako odabrati burme

Pošto je ideja da je nosite od dana kada kažete DA do kraja života, potrudite se da burma bude ona prava. Pre svega u odabiru treba da vam je bitna njegova udobnost kako ne biste brzo odustali od nošenja, zatim estetika kao i radionica koja će ga izraditi. Odvojite vreme za odabir burme, ne žurite. Njena estetika treba da je deo vas, ne trenutni trend već na duge staze i iz tog razloga se najčešće biraju one koje su svedenog-klasičnog dizajna. 

Radionica i majstor su bitan deo ove slagalice, da bi ste bili u potpunosti zadovoljni krajnjim izgledom vaše burme, ona treba da je rad veštog zlatara. Zato je naša zlatara u Beogradu pravo mesto za vas, za početak lepog zajedničkog života obeleženog vašim burmama.

Burme od belog zlata 

Belo zlata je vremenom postalo veoma popularno kada je u pitanju izrada burmi i vereničkog pristenja. Burme od belog zlata pored toga što simbolizuju večnost, njihov izgled može biti veoma elegantan a pritom diskretan, za razliku od burmi od žutog zlata. Zbog toga sve više mladih odlučuje na muške burme od belog zlata kao i ženkse burme. U našoj kolekciji pored burmi od belog zlata možete pronaći i kombinaciuju belo žuto zlato.

Burme belo zlato cena

Kada su u pitanju burme belo zlato cena uglavnom ista kao i za burme izrađene od žutog zlata. Na cenu burmi može uticati dizajn ali posebni zahtevi mladenaca ili kumova, kao što je graviranje datuma, imena ili inicijala. Zlatara Aurum svojim kupcima nudi mogućnost izrade burmi prema Vašoj želji.

Ako razmišljate o prodaji zlatnih predmeta ili zlatnika, vršimo otkup zlata po povoljnim cenama.

Adresa: Džordža Vašingtona 7, Beograd

Telefon: 011 334 40 30

Mobilni: 064 646 91 57

Email: office@zlataraaurum.rs