Srebrne mindjuše

za sve prilike

Mindjuše od srebra

Zlatara Aurum izradjuje srebrne mindjuše modernog dizajna i savršeno oblikovane tako da će se idealno slagati ne samo uz vaš izgled nego i karakter.

Pronađite svoj savršeni par u našoj prelepoj kolekciji već izradjenih mindjuša od srebra. 

Pozovite nas, pošaljite poruku ili nas posetite!

Srebrne mindjuše za sve prilike

 Srebrne mindjuše su prikladne za sve prilike, bilo da ih nosite na posao, idete na opuštenu večeru ili šetnju srebrne mindjuše izradjne u Aurum Zlatari će vam prelepo stajati. Delikatno izrađene mindjuše u srebru uz dodatak cirkona, bisera ili drugog dragog kamena mogu izgledati prelepo i diskretno.  Bez obzira na priliku, srebrne mindjuše su uvek pravi detalj koji ćete želeti na sebi!

 

Fina izrada

Srebrne mindjuše za muškarce

Srebrne mindjuše za muškarce su stalno u trendu. Bilo da je vaš životni stil okrenut ka ležernom ili nešto „tvrdjem“ stilu, u našoj ponudi možete pronaći srebrne midnjuše za muškarce koje će odgovarati vašem stilu. Takodje, ukoliko želite posebne mindjuše od srebra, za vas izradjujemo po narudžbini.

Tipovi srebrnih mindjuša

Pored klasičnih srebrnih midnjuša koje se nose na uvetu, izradjujemo i srebrne alke za prisinge na nosu, obrvi i drugim delovima tela. Za vas možemo izraditi specifične srebrne alke po narudžbini. 

Srebrne mindjuše – cena

Cena srebrnih mindjuša zavisi od gramaže srebra kao i od dragog kamena, ako se odlučite za njega.

Za sve informacije o ceni minđuša budite slobodni i kontaktirajte nas.

Adresa: Džordža Vašingtona 7, Beograd

Telefon: 011 334 40 30

Mobilni: 064 646 91 57

Email: office@zlataraaurum.rs