Odabrane burme za venčanje treba da budu rezultat kompromisa i rešenje koje će apsolutno zadovoljiti oba partnera, bez ustupaka i suzbijanja pojedinačnih stavova i mišljenja, kao i želja i potreba. Srećni su oni parovi koji biraju prsten bez osećaja nelagodnosti da će povrediti mišljenje drugog partnera, što i ne bi trebalo da se dešava, već da konačan izbor budu burme belo zlato koje će ih ujediniti i izmamiti osmeh na lice.

Klasične burme belo zlato obožava veliki broj parova baš zbog toga što su najčešće rezultat zajedničke odluke, bez obzira da li prsten za muškarca i ženu izgleda u potpunosti isto, ili čak dijametralno različito. Nekada su burme birali i kupovali kumovi, tašte darivale dukat mladoženji, a danas parovi samostalno donose odluku o nakitu koji će njihov čin venčanja učiniti veličanstvenim.

Zašto su burme belo zlato odličan izbor kao klasika i univerzalno rešenje?

Mušakrci obično obožavaju burme belo zlato baš iz razloga što su veoma svedene bez obzira na dizajn, a čak i kada imaju sjajnu prevlaku ne izgledaju upadljivo, blještavo i ne privlače pažnju. Dok dame vole i dodatak cirkona, ukrasa u vidu linija, trodimenzionalnih šara – udubljenja ili ispupčenja, muškarci su verni klasici i sa tim nema greške. Klasične burme belo zlato imaju zaobljen ili ravan izgled u matiranoj, sjajnoj ili kombinovanoj varijanti, bez mnoštva detalja i ukrasa.

ko placa burme

Gravura datuma zabavljanja, veridbe, venčanja ili inicijala mladenaca bira se sa unutrašnje strane na način da nije primetna, već vrlo intimna i privatna, dok se izbegavaju raznobojni modeli, dodatak žutok ili belog zlata. Tačnije, klasične burme su upravo takve: jednostavne, ali istovremeno i elegantne, luksuzne i odlične za svakodnevno nošenje bez potrebe za uklapanjem boja, detalja i tonova drugog aksesoara.

Nakit za svadbu – za burme i dukat cena je na odličnom nivou

Prilikom planiranja venčanja i svadbenog veselja, najčešće se od nakita razmatraju cene za burme, kao i zlatnike. Kako tradicija nalaže u velikom broju porodica, dukati se daruju mladoženji, ili prenose sa jedne na drugu generaciju, bilo sa ženske ili muške strane. Da bi se kupio dukat cena zahteva izdvajanje bar 150 evra za modele najmanjih dimenzija, odnosno gramaže, prečnika, kao i minimalističkog dizajna.

srebrno prstenje

Sa druge strane, za gabaritniji zlatnik cena može da se kreće i do 1.000 evra, posebno za specijalan dizajn i oslikavanje likova, datume, gravure i dimenzije koje se kreću i do 45 grama, i prečnik od 40 milimetara. Kada su u pitanju popularne burme belo zlato, cena za par kreće se od najmanje 250 evra danas, pa višestruko skuplje. Naravno, i u ovom slučaju kao i za dukat cena zavisi od dimenzija, odabranog modela, kao i da li je u pitanju popularni klasični dizajn, ili atraktivna kombinacija boja i detalja.

Klasične burme izbor su velikog broja parova, zbog univerzalnog dizajna, stila koji je uvek nosiv, bez obzira na uticaje mode i trendova, kao i pojedinačne ukuse i želje. Isto kao i što dukati nose simboliku jedinstva i novog početka, tako isto i burme biraju se u cilju slavlja zajedništva.